Сваки човек, је само човек, створен по Облику, Лику и Промислу Божијем, да буде највреднија Круна стварања Божијега, коме је све створено, подређено и служи човеку.

Сваки човек, је по самом смислу стварања, пролазан, као и све што је створено на земљи планети.

Пролазност избећи и вечност стећи, је за човекова ограничена чула, несхватљиво и чулима недодирљиво.

Божије Чудо, ВАСКРСЕЊЕ, приводи човека Богу , своме Створитељу , Држитељу, Утешитељу и на крају времена Спаситељу.

„ВАСКРСЕЊЕ„ „ЈЕСТЕ„ КАО ШТО „ЈЕСТЕ„ БОГ, било, сада је и биће, највећа РАДОСТ ЗА СВАКОГ ЧОВЕКА.

ВАСКРСЕЊЕ „ЈЕСТЕ„ БОГ, БОЖИЈА ВОЉА, БОЖИЈА МОЋ, БОЖИЈА СИЛА, БОЖИЈА ЉУБАВ, БОЖИЈА РАДОСТ, ДАТА СВАКОМ ЧОВЕКУ, КОЈИ „ЖИВО„ ПРИМИ РЕЧИ БОЖИЈЕ ИЗ СВЕТОГ ЈЕВАНЂЕЉА БОЖИЈЕГА У СРЦЕ И ДУШУ.

ВАСКРСЕЊЕ ЈЕСТЕ СПАСЕЊЕ.

Васкрсење почиње да дише и мирише у човеку, уз Божије допуштење, још док је човек у телу на земљи и док је у њему душа Божија.

Васкрсењу предходи, прво смирење, који долази после борбе човекове, са самим собом, својим великим „Ја„ својим самољубљем, себичношћу, гордошћу, таштином и сваком мисли, да је човек, неко и нешто и да може без Бога и Божије Промисли и Воље, да живи и победи оно, што га.чела на послетку.

Смиреног човека, од његових телесних чула, Бог уводи у Покајање, за све знане у незнане грехове, који су одвојили човека од Бога и донели човеку бол, патњу, страхове и смрт.

Покајањем, сваки човек, долази степеницама ка Небу у Преображење, Препород, Божије чудо Промене, и Рађа се Нови Човек, испуњен „живом„ надом, вером и љубављу , који својим животом и делима, светли, греје и духовно храни и брани, другог човека и све створено од Бога.

ЖИВО ПРЕОБРАЖЕЊЕ ЈЕСТЕ ВАСКРСЕЊЕ.

ВАСКРСЕЊЕ ЈОШ НА ЗЕМЉИ У ТЕЛУ доноси сваком човеку, ВЕЧНИ ЖИВОТ У БОГУ И СА БОГОМ, јер је Бог, Својом Љубављу, ушао у човека и живи у човеку.

ВАСКРСЕЊЕМ ЈЕ СИН БОЖИЈИ, ИСУС, СПАСИТЕЉ, ХРИСТОС, ПОКАЗАО И ДОКАЗАО, ПОБЕДУ СМРТИ И УТРО ПУТ СВАКОМ ЧОВЕКУ, КОЈИ ХОЋЕ ДА ПОБЕДИ СЕБЕ У СЕБИ И СВОЈУ СМРТ.

Хвала и слава Богу, Божијој мајци и свим Светим Божијим људима, који су сваком човеку, дали своју љубав и животе своје, да би се сваки човек, пробудио из земног сна и Духом и Душом ВАСКРСАО И ПРИМИО БОГА У ДУШУ И СРЦЕ.

Амин, Боже опрости нам грехе, помози нас и спаси, Васкрсењем +++

16.04.2023.
Млађан Беочанин Рашчанин.

Оставите Коментар