Још једна у низу подлих и безочних лажи, којима професионални мрзитељи Александра Вучића покушавају да га га додатно (поред свих других бљувотина које измишљају и свакодневно пласирају кроз своје медије) повреде, циљано је изречена управо данас, „случајно“ баш на рођендан председниковог сина, Данила Вучића.

Бестијалност и нечасност тог и таквог поступка је очигледна, као што је очигледна и намера да своју најновију измишљотину пласирају на данашњи дан, када би – желели су то – да се сав отров њене мржње, уперен ка Данилу, прелије и на председника Вучића и погоди његова најискренија, људска, родитељска осећања.

​Није све њих, тајкунске плаћенике, згубидане, хохштаплере, самозване „елитисте“ и њихове кобајаги „новинаре“, брига што и они сами знају да оно што говоре није истина, што су се сви надлежни и упућени у целу ствар огласили – чак и поменути фудбалер – и потврдили да се ради о гебелсовслој лажи – њима је наређено да баш данас то учине, да се баш данас потруде да срамно и нељудски нападну дете онога за кога знају да га никад и ни у чему не могу победити, осим ако га не дестабилизују у толикој мери да он сам одустане од своје борбе и тако покуша да заштити своју породицу против које се води свакодневна вишегодишња хајка.

Узалуд се тајкун овдашњи и најнеталентованији од свих српских политичара, Драган Ђилас, кобајаги прави невешт и бави на око неким другим темама – дајући плаћене интервјуе иностраним медијима (у којима свеједно наставља да блати своју земљу и ниподаштава успехе које Србија, предвођена Александром Вучићем, из дана у дан постиже, успут такође покушавајући и да наше односе са НР Кином представи у негативном светлу) – иза ове данашње бесрамне и перфидне хајке на Данила Вучића стоји он, он и његови медији, његоба бандитска и пљачкашка интересна група, којој ништа није свето и која ни стида ни срама нема, нити осећа. Нити може да осети, јер су за њих појмови као што су част и достојанство, људскост и емоција, обична, људска, родитељска емоција само предмет подсмеха и презира, истог онаквог каквог осећају и за свој народ и своју земљу. Жалосно, бедно, болесно, ниско, мрзитељски – али сасвим у складу са оним што они јесу, ма каквим покушавали да се представе.

Од онога кога су желели да овако нељудски повреде, од председника Вучића, добили су и одговор какав заслужују. Сликајући се са Данилом, уз рођенданску торту, моралним јадницима који своју патолошку мржњу и завист свакодневно бљују, поручио је: Предаја није опција!

Зоран Ђорђевић

члан Председништва Српске напредне странке

Оставите Коментар