Председник Српске деснице Миша Вацић гостовао је у јутарњем програму Хепи телевизије где је коментарисао недавну посету председника Русије Владимира Путина Београду и Србији. Вацић се такође осврнуо на  последње увреде које је Сергеј Трифуновић упутио новинарки Српског телеграфа.

Истакнуто је да је покушај омаловажавања патриотски опредељених грађана Србије који су присуствовали општенационалном скупу добродошлице Путину од стране експонената страних служби је узалудан посао. Родољубива Србија је надмоћна над шаком суботарских протестаната, који са друштвених мрежа „храбро“ вређају историјско српско-руско стратешко зближавање запечаћено 17.јануара 2019.године низом далекосежних споразума између две земље.

„Међу окупљенм грађанима могло се препознати пуно припадника разних патриотских организација,а неке од њих немају заједничке ставове са режимском политиком. Унутарполитичке поделе су бесмислене када је огромна већина Срба проруски оријентисана. Српска десница је изашла са око 500 својих чланова испред Храма Св. Саве да искаже подршку принципијелној политици Путина према Србији.“, рекао је Миша Вацић.

Целу емисју можете погледати на линку:

--