Шта се то дешава са афером “Прислушкивани разговор полицајца Kнежевића” ?

У вјештачки исконструисаној афери против полицаја Петра Kнежевића једно је јасно – да је креирана у круговима блиским Милу Ђукановићу. Међу главним поводима за конструкцију ове “афере”, ваља истаћи главне:

  1. Скретање фокуса јавности са чињенице да постоје пресретнути разговори који јасно доказују да је Веселин Вељовић командовао криминалном групом која је покушала да спријечи устоличење Митрополита на Цетињу.
  2. Да се преко полицајца Петра Kнежевића шаље порука и свим другим униформисаним лицима која су одбила послушност паралелном безбједносном апарату бивше власти.
  3. Да је кажњиво бити полицајац и вјерник Српске православне цркве
  4. Да је, уколико је снимак вјеродостојан, незаконито сниман у канцеларији високог полицијског функционера
  5. Да је полицајац Петар Kнежевић био један од оних који су сачували мир и стабилност петог септембра на Цетињу

Из свега овога се јасно закључује да специјални рат против Српске православне цркве у Црној Гори и даље траје и да се поражене снаге покушавају на све начне ревитализовати и опет распирити антисрпску хистерију у Црној Гори.

Најзад, имајући у виду да поменути снимак разговора полицајца Kнежевића апсолутно не може бити доказни материјал, стиче се утисак да ће у овој фарси натрадати само истина, а од закона поново побјећи комитски јуришници на челу са Веселином Вељовићем.

Владислав Дајковић

Оставите Коментар