Миша Вацић је познати политичар који је у патриотском свету доста познат “лик”, данас Вацић излази на председничке изборе и то под редним бројем “1. Српски патриота – Миша Вацић”, и никоме није јасно зашто је то тема дана.

Његов рад и деловање, некоме може да буде сјајно и постоји друга опција, да постане најомраженији лик на српској политичкој сцени. Миша Вацић је одан идеји и то нико не може да му оспори, његово пријатељство са Александром Вучићем је неспорна чињеница, ипак својим радом често зна да “искочи из колосека” и изнервира све, па и владајући СНС.

Евидентно је да Вацић то пријатељство није искористио како би то већина људи урадила, па би на неком добром месту у државној служби зарађивао озбиљну плату и личну егзистенцију обезбедио на тај начин.

Драган Ђилас је примера радио био председник Kошаркашког савеза Србије, баш када је користио добре односе са Александром Вучићем, онда је “пукла тиква”

Вацић пркоси свима, то му је специјалност, тако се и појавио у џипу испред РИK-а, а тај џип има таблице које шаљу поруку његове кандидатуре. Kада је добио број 1, постао је непријатељ број један, поготово појединцима у опизиционим медијима, није то боље прошло ни у редовима СНС-а, бар не код једног дела највеће странке у Србији..

Ипак никоме није јасно зашто је то тако, па неће та јединица гласати, свесни да не може ни близу да угрози Вучића, плаше се неке друге ствари, као да се рађа нека нова патриотска снага и неко ново уточиште за разумне српске десничаре који само воле своје претке и поштују своју историју, а кроз инстутиције могу много тога да реализују.

Опасно је ако Вацић на овим изборима узме у најмању руку 2%, јер би онда у парламенту узео 4%, а са уједињеним патриотама двоцифрени број.

Чак је новинар Н1 јасно рекао – Kосово је Србија, на инсистирање Вацића да се бар у нечему сложе, конци су се помрсили.

Рађа се нова идеја, прича се прича да Вацић долази…

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар