НОВ НАСЛОВ , у издању Удружења ромских књижевника, под називом: “МИСЛИТЕ О ТОМЕ”- аутор Др. Угрин Поповић. Уз ову књигу читалац може да стекне вештине и компетенце, како да кавлитетније организује свакодневни живот и како, да оствари бољу интрперсоналну комуникацију у локалној зајдници и свукупној структури и култури шире друштвене заједнице. Промоција ће се одржати на 63. Међународном сајму књига у Београду, 24.10.2018 године са почетком у 10 часова у промотивној сали сајма Борисав Пекић.

Сви објављивани текстови на сајтовима (Шестоднев, Извор воде живе, Видовдан, Патриот, Постањe, Kраљевске новине, Глас академске Србије, Националист…) др Угрина Поповића, свештеника и писца, на једном месту у једној књизи

Збирка есеја „Мислите о томе“ јесте у ствари панорама нашег друштва. Аутор смело изражава стање о којем се ћути и које је, баш због тога што се ћути, такво какво је. Лицеметрје, лаж, дволичност… јесу само неке од озбиљних болести од којих, као друштво, патимо. Наш нобеловац Андрић је написао „Рана која се крије тешко и споро зараста“ и баш зато ове болести не смемо крити. Ипак, ми их, као друштво кријемо. Ова књига их разоткрива! Аутор, свештеник и доктор теолошких наука, београђанин. Неко, ко је присутан у овој земљи и има вокабулар да изрази све оно о чему многи ћуте, а многи и не умеју да изразе. Ова књига управо говори о ономе што се не сме ћутати.