У покушају да оствари своје нереалне политичке амбиције, Миодраг „Дака“ Давидовић је изабрао најподлију тактику давања лажних обећања о економском просперитету грађанима Никшића, бескрупулозно се поигравајући са њиховим надама у бољи живот.

Ова обећања се заснивају на фантазмагорији коју је Давидовић креирао о себи, као успешном бизнисмену који располаже милионима, али су први сусрет са реалношћу „пресушене касе“ имали чланови његовог изборног штаба у Никшићу, када су покушали да наплате своје обећане и договoрене хонораре.

Најдрастичнији је случај Томислава Дамњановића, кога је Давидовић хвалисаво представљао као свог београдског плаћеника за политички маркетинг, али истовремено не намеравајући да му заиста и плати.

Када га је Дамњановић недавно током јутарњег састанка у канцеларији предузећа „Нексан“ у Никшићу суочио са ценом својих досадашњих услуга и ултимативно захтевао исплату  јер ће у супротном напустити кампању, Давидовић је реаговао веома бурно, називајући га погрдним именима и да му је довољна „плата сама привилегија што је део штаба“. 

У читаву ситуацију су се потом физички умешали чланови Давидовићевог обезбеђења Здравко Косановић и Слађан Чабрило, након чега је Дамњановић у страху од бруталне силе напустио просторије „Нексана“, а затим и главом без обзира отишао из Никшића.

Дамњановић се наводно одлучио за овај покушај наплате свог потраживања под утиском недавног привођења Давидовићевог најближег политичког сарадника, преваранта Стевана Симијановића, под сумњом да се лажно представљао као дипломата САД. Наиме, Дамњановић је након овог догађаја почео да увиђа да су Давидовићева кампања, штаб, послови, милиони – обична превара – те је покушао да извуче макар део своје штете.

Давидовић је потом убрзо ангажовао политиколога Милоша Бешића, коме је поверио незахвалан задатак да покушава да оживи његову кампању, уз ново обећање да ће и њега богато наградити.

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here