Ових дана смо сведоци грубе злоупотребе и најнижег облика политизације еколошких тема, као оправдања за блокаде путева, насилне протесте и разне друге видове покушаја дестабилизације Србије, при чему се ови удари спроводе синхронизовано из региона и иностранства, уз здушно финансирање од стране америчке „Рокфелер Фондације“, као познатог глобалног креатора и извозника криза на разним меридијанима.

Како се ништа не дешава случајно, сазнајемо да је Милан Радовић, потпредседник Српске демократске странке, блиско повезан са самопрокламованим еколошким активистом Зораном Торбицом, користећи његове услуге „политичког консалтинга“.

У Радовићевом покушају да постигне регионалну „мобилизацију“ против Србије, приметно је да Торбица настоји да путем друштвених мрежа анимира јавно мњење и у Словенији, хвалећи се о паралисању српских путева.

Подсећамо, у последње време медији доста извештавају о Радовићевим деструктивним активностима против Републике Српске и Србије, које организује уз помоћ страних амбасада у Сарајеву и бошњачког политичко-криминалног подземља, а зарад личних нереалних политичких амбиција и заштите свог тајкунског капитала.

Оставите Коментар