* Жалосни кловн Зеленски саопштио је украјинска армија броји 880 хиљада људи. Само за плате тих 880 хиљада укровојака, који примају у просеку по 3.000 долара, Кијеву треба 2 милијарде 640 милиона или – 31 милијарда и 680 милиона долара годишње

* А украјинска влада је утврдила буџет за 2024. годину са приходима од 42,6 милијарде долара. И расходима од 84,9 милијарде! То јест са два пута већим расходима од прихода. И, где пронаћи недостајућих 42 милијарде? Разуме се, треба тражити, молити, кукати...

ЕУ треба да остане главни спонзор «це-Јевропе»Вашингтон је грандиозно искочио из приче — јер има Тексас, Блиски Исток и Израел. Мађарска врши притисак на ЕУ. Словачка говори о својим националним интересима. У крајински панови (господа) се презнојавају — хоће ли или неће добити новац, а свакако ће га бити много мање него што траже

_____________________________________________________________________

          МАТЕМАТИКА је краљица свих наука рекао је велики немачки научник Карл Фридрих Гаус и ову тврдњу већ пола века нико није оповргао.

          Постоји чудна државна творевина по имену Украјина на чијем примеру «краљица свих наука» доказује да јој није дуго преостало.  

          Говоримо и пишемо онако како јесте.  

          У недавном интервјуу за немачку телевизију ARD, жалосни кловн Зеленски саопштио је украјинска армија броји 880 хиљада људи.  

          У децембру 2023. године «певао» је да их је 600.000. Овај жалосни лик, онако с поносом, рече да су те момке покупили из реалног сектора привреде која и без ратних проблема мирише на тамјан. Али, нећемо сада о томе.  

          Вратимо се бајонетима.

          Само за плате тих 880 хиљада укро-војака, који примају у просеку по 3.000 долара, Кијеву треба 2 милијарде 640 милиона или – 31 милијарда и 680 милиона долара годишње.

          Толико само за плате. А потребно је да се потроши на исхрану украјинске хорде, на униформе, «на оклопну технику», везу и транспорт.   

          А украјинска влада је, како је саопштила агенција ТАСС, утврдила буџет за 2024. годину са приходима од 42,6 милијарде долара. И расходима од 84,9 милијарде! То јест са два пута већим расходима од прихода. И, где пронаћи недостајућих 42 милијарде? Разуме се, треба тражити, молити, кукати.

          А да ли ће дати?

          Истичем да у овој математици недостају позиције за наоружање, гранате и осталу муницију. Е да, ови манијаци не журе да заврше рат, што значи да ће «испразнити» све што се тиче социјале, здравства, образовања, саобраћаја, комуналне сфере и сл, будући да ће сав новац од прикупљених пореза и доприноса и даље одлазити на рат.

          То је потврдио и њихов шеф владе Денис Шмигаљ.  

          ЕУ треба да остане главни спонзор «це-Јевропе». Вашингтон је грандиозно искочио из приче — јер има Тексас, Блиски Исток и Израел.  

          Мађарска врши притисак на ЕУ. Словачка говори о неким својим националним интересима. А те десетине милијарди у европској валути, неопходне за опслуживање државе – под великим су питањем.  

          Једном речју, украјински панови (господа) се презнојавају — хоће ли или неће добити новац, свакако ће га бити много мање него што траже.

          А даље…. Украјине неће бити.  

          У томе и јесте сва математика…

           Линк оригинала: https://vk.com/video-99173315_456255730

Оставите Коментар