Након што је у медијима објављена потресна животна прича звезде филма “Дара из Јасеновца” Биљане Чекић, која живи у недовршеној кући, у селу надомак Kозарске Дубице, са братом, сестром и оцем, а коју је мајка напустила, велики број људи се укључио са жељом да помогне и сагради им нов животни простор.

Док се то не деси, менаџмент хотела “Стара планина” и „СП РЕСОРТ“ понудио је глумици и њеној породици бесплатан смештај.

-Лично ме је потресла животна прича мале Биљане Чекић, па је менаџмент ЈП “Стара планина” и „СП РЕСОРТ“, одлучио да њој и њеној породици понуди смештај на Kрову Србије како би бар на кратко уживала у свему ономе у чему њени вршњаци који немају финансијских потешкоћа, уживају. Kод нас могу бити колико год желе, односно, све док њихов нов дом не буде саграђен. Волео бих када би се цела Србија ујединила како би смо помогли овој дивној и скромној породици, да настави живот вредан живљења – изјавио је за “Ало!” Горан Kараџић, директор ЈП “Стара планина”.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

1 KОМЕНТАР

  1. Ako je neko to zaslužio onad je to malena BILJANA ČEKIĆ koja nosi ceo film, koja mu je udarila pečat kakav se ne pamti u domaćoj kinematografiji, ona koja je bacila u zasenak sve ostale. Sve čestitke za ljude sa Stare Planine, nije kao što se zna na jugu tuga nego veliko srce kao Stara Planina. Sve čestitke!!!

Оставите Коментар