ХРВАТСКИ фудбалер Анте Живковић доживео је ужасно искуство у Албанији и то од стране челника клуба чији дрес носи.

Наиме, Живковић је на почетку сезоне напустио екипу Борца из Бања Луке, те је своју срећу одлучио да потражи у Албанији, тачније у екипи Кукешија.

Испоставило се да је то био погрешан потез за овог нападача, који је након неколико месеци проведених у клубу доживео веома ружне ствари.

Поменути фудбалер се свом клубу обратио писмом, а разлог је било вишемесечно кашњене плате, те то више није хтео да толерише.

У току јучерашњег дана челници клуба позвали су Живковића на састанак, али уместо да добије информације о ономе што је тражио, доживео је најгору ситуацију у својој каријери.

Представници клуба су Живковића држали неколико сати у клупским просторијама, те су му упутили бројне увреде и претње преноси босански „Спортспорт.ба“.

Али, ту се све није завршило, те је све кулминирало физичким нападом на Живковића, који је на крају претучен.

На крају су челници Кукесија силом натерали Живковића да потпише раскид уговора, а у супротном га нису желели пустити – „преноси Спортспорт.ба“.

Након неколико сати хрватски фудбалер успео је да напусти клупске просторије, па је брже „боље“ кренуо назад у Хрватску.

Све су пренели из Синдиката професионалних фудбалер, а одмах је покренут и поступак пред ФИФА у нади да ће доказати да је Живковић био присиљен да потпише раскид уговора.

Живковић је у дресу Кукешија одиграо девет утакмица, постигао је два гола, али главни разлог његовог поступка јесу неисплаћене плате.

Оставите Коментар