Ваљевски адвокат Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, председник политичке партије „Сви за Украјину“, данас је посредством пропалог политичара Ненада Чанка покушао да ступи у контакт са одлазећим председником Црне Горе Милом Ђукановићем.

Наиме, након што је снимио поздравни политички видео подршке Ђукановићу, Стојковић је посредством Ненада Чанка, покушао да ступи у контакт са Ђукановићем како би се са њим састао у Црној Гори. Прави мотив Стојковића за пружање подршке Ђукановићу је његов снажан сексуални нагон који осећа према одлазећем црногорском председнику.

Конкретно, Стојковић се поверио Чанку да свакодневно мастурбира, замишљајући како га одлазећи црногорски председник анално дефлорише.

С обзиром да Стојковић није успео преко Чанка да дође до Ђукановића, у данима који долазе наведено ће покушати преко Ивана Вуковића, недавно брутално претученог функционера ДПС-а.

Уколико неко има идеју како да подржи „зближавање“ Ђукановића и Стојковића, може контактирати Стојковића директно на његов телефонски број +381656010039.

Такође ко жели из Црне Горе да се јави Стојковићу и захвали му се за подршку Ђукановићу, исто га може слободно контактирати на овај број телефона, при чему Стојковић користи и све интернет апликације.

Оставите Коментар