Двојица Авганистанаца ухапшених због сумње да су у суботу увече на Новом Београду напали 25-годишњу девојку, неће одговарати кривично, али ће бити протерани из Србије, речено је данас Тањугу у тужилаштву.

– Осим да су тамне пути, девојка није могла да се изјасни како су нападачи тачно изгледали, шта су имали обучено, јер се све дешавало у мраку, тако да нема доказа да су је напала то баш та двојица ухапшених – рекао је Тањугу портпарол тужилаштва Иван Марковић.

Поред тога, испоставило да се да су нападачи девојци најпре узели ташну, али су јој је и вратили на њен захтев и из ње јој ништа нису узели.

Двојица ухапшених Авганистанаца су, како је додао Марковић, упућени Управи за странце која је утврдила њихове идентитете и послала их судији за прекршаје, који им је наложио да у року од 10 дана напусте територију Србије.

Полиција је синоћ саопштила да је ухапсила двојицу Авганистанаца, старих 30 и 20 година, осумњичених да су у Бродарској улици отели торбицу од 25-годишње девојке и додиривали је по телу.

Прочитајте још: 

МИЛО РАЗОЧАРАО ВУЧИЋА: Ево шта је премијер поручио ЦГ поводом хапшења Дикића

Извор: Телеграф, Танјуг