Права слика Европске Уније и Новог светског поретка у Србији јесу немачко-швајцарски дневни лист “Блиц” и телевизија Нова С, које се утркују ко ће бити покваренији, вулгарнији, безобзирнији, лажљивији – једном речју “европски”. У недавној емисији “Добар, лош, зао” која се емитује на ТВ Нова С , коју воде Драган Kулачин и Марко Видојковић, чули смо невероватне квалификације за председника Србије Александра Вучића.

Наиме, Марко Видојковић, познати промотер неморала и наркоманије, коме је свака друга реч на телевизији псовка, који мртав озбиљан каже како би халуциногену дрогу ЛСД требало сипати у водовод… на телевизији каже како председник Србије је “џукела”, “ђубре”, “чудовиште”, да “уништава” и “убија” људе, и на крају му псује мајку речима “мајке му га…”.

Kако то да се ниједно новинарско удружење не огласи после оваквих скандалозних увреда, бљувотина и оптужби које се изговарају на телевизији која се налази као канал број 1 на мрежама као што су Тотал ТВ и СББ? Да ли тужилаштво сме да реагује.

Наравно да нико не сме да реагује, ако знамо ко стоји иза телевизије Нова С и ко су њени власници и уредници. Власник поменуте телевизије је човек који је пореклом из Србије, Драган Шолак.

Ако знамо да је главни уредник ТВ Нова С, бивши (а вероватно из сенке и садашњи) главни уредник “Блица” Веселин Симоновић, онда је јасно какву политику и систем вредности промовише ова телевизија, и ко стоји иза ње – ЕУ и НАТО.

И као што су шиптарски терористи терорисали Србе на Kосову деведесетих година, тако се и данас не бирају средства да се напада председник Србије и сви који су њему блиски и који га подржавају (према изборима више од половине људи у Србији). А онда, ако се председник Србије усуди да се брани, то ће од стране међународних терориста (читај ЕУ и НАТО) бити проглашен за “насилника”, “терористу”, чија држава треба бити бомбардована да би се “прави европљани”, као што су Марко Видојковић и остали, инсталирали на најважније функције државе и успостављали “европске вредности”.

Оставите Коментар