Српкиња украла погледе са трибина на Светском првенству!

Атрактивне лепотице знају како да привуку пажњу – навијањем и подршком коју пружају својој земљи доспеле су и у светске медије. Захваљујући лепоти страни медији брује о њима, а међу првима била је Ивана Kнол, навијачица Хрватске. Прогласили су је најзгоднијом навијачицом у Kатару, а онда јој је титулу преузела Пољакиња Марта Барцок.

Ипак, и Србија је имала велику подршку лепотица. Велику пажњу трибина привукла је девојка у шортсу и мајици са натписом „Србија“ која је држала српску заставу. Лепа бринета је ставила шајкачу на главу, а многи већ увелико пишу да је дефинитивно најлепша навијачица на Мундијалу.

Репрезентацију Србије бодрио је велики број навијачица и евидентно је да су се неке мајсторски потрудиле да буду у националној одећи. Иначе, психолози кажу да навијање пружа осећај повезивања са другим особама. Осим тога, истичу колико је навијање добро за ментално здравље, а нема сумње да наши репрезентативци уживају када су овакве жене на трибинама.

„Већ годинама психолози знају да је осећај припадништва важан за целокупно здравље. Посећивање утакмица и навијање вам омогућава да се повежете са другима, а да за узврат добијете боље ментално здравље. Kада се навијачи једног тима сретну, чак иако се не познају, они се неретко поздрављају, а цела та атмосфера једноставно им побољшава расположење, пружа им осећај повезаности са околином“, рекао је професор спортске психологије Данијел Вен са Мареј Стејт Универзитета.

Погледајте како изгледа чувена навијачица Србије кликом ОВДЕ

Оставите Коментар