Лидер Српске Деснице Миша Вацић на свом инстаграм профилу је написао да је и он попут данашње опозиције лепио налепнице, али пре 12 година.

View this post on Instagram

Ја сам лепио налепнице као активиста Покрета 1389 са 22 године. И поносан сам на то. Данас 12 година касније, сам на челу снажне опозиционе групације СРПСКА ДЕСНИЦА која у себи сабира 25 организација, имамо одборе у 40 градова, одборнике у већ 10 градова. Изборе не бојкотујемо, већ прелазимо цензус и улазимо у институције уводећи патриотизам у исте. Лажна опозиција попут ових лепљача сличица не нуди народу никакав програм зато их нико ни не доживљава озбиљно. Само наставите да се играте, оставите политику нама који би да мењамо ствари у Србији. Српска Десница радно и одговорно до победе !

A post shared by Миша Вацић (@misavacic) on

“Ја сам лепио налепнице као активиста Покрета 1389 са 22 године. И поносан сам на то. Данас 12 година касније, сам на челу снажне опозиционе групације СРПСКА ДЕСНИЦА која у себи сабира 25 организација, имамо одборе у 40 градова, одборнике у већ 10 градова. Изборе не бојкотујемо, већ прелазимо цензус и улазимо у институције уносећи патриотизам у исте. Лажна опозиција попут ових лепљача сличица не нуди народу никакав програм зато их нико ни не доживљава озбиљно. Само наставите да се играте, оставите политику нама који би да мењамо ствари у Србији. Српска Десница радно и одговорно до победе!”

Оставите Коментар