У присуству председника Српске Деснице Мише Вацића основан је Општински одбор у Мионици. “Политика Српске Деснице јесте да окупи све угледне појединце, организације и покрете у јединствен национални политички блок. Српску Десницу никакви жути тајкуни, непријатељски медији и лажни патриоти неће спречити да постане значајна политичка снага чији глас ће бити од важности при доношењу важних државних одлука”, рекао је председник српских десничара. За председника је изабрана Маријана Анђелић, Драшко Павловић за потпредседника, док је Небојша Ристић секретар одбора. Такође, делегати изгласали су да чланови мионичког одбора буду Марија Милосављевић, Невена Милић и Александар Дикић.


Обраћајући се присутнима Вацић је позвао на саборност и јединство, на напоран политички активизам како би Српска Десница ушла у институције власти и са тих позиција радила на добробити српског народа, развоју домаће пољопривреде и малих и средњих предузетника.


Поздрављајући скуп председник Савета за безбедност Српске деснице Бранислав Пухало, бивши шеф обезбеђења генерала Ратка Младића, изјавио је да млади људи широм земље у програму Српске деснице све више проналазе свој пут. “Миша Вацић је симбол политике која ће умети да заштити српске националне интересе од грубих политичких напада западних марионета и лажних националиста”, казао је Пухало.


Маријана Анђелић се захвалила својим суграђанима на подршци истичући да је у Српској Десници препознала искрену и снажну жељу и вољу људи који је воде за очување породице која би требало да буде стуб сваког друштва. “Начела Српске Деснице су начела сваког грађанина наше земље који воли Србију и жели да је сачува од свих спољашњих и унутрашњих утицаја који негативно делују на њу. Да се негује традиција,поштује историја Србије, сачува национални индетитет.”, рекла је Анђелићева.

Оставите Коментар