Сазнајемо да се Милан Радовић, незванични шеф Српске демократске странке (СДС) Републике Српске, упустио у шпекулативне послове у здравству, те да је у Србији регистровао фирму “MedicBooking”, преко које намерава да обезбеђује здравствене услуге разним иностраним “сумњивим ликовима”, који из различитих разлога не могу да се јаве на лечење у својим матичним земљама.

Здрава логика говори да се вероватно ради о људима из земаља захваћених ратом и тероризмом, или да долазе из криминалног миљеа, а који би преко Радовићевог “MedicBooking”-a долазили у Београд. 

Радовић је замислио да се све одвија кроз заштићену комуникацију преко апликације на мобилном телефону, за чије креирање је ангажовао способне стручњаке или народски речено “хакере”.

Као гаранцију за успех ове пословне “комбинације”, Радовић се хвали да наводно поседује јаке везе у Министартсву здравља Србије, као и међу београдским угоститељима, због чега би његов “MedicBooking” могао да “покрива” све фазе “здравственог туризма” за “специјалну” клијентелу која захтева дискрецију.

Значајан део ових планова, Радовић намерава да спроведе преко Турске, где тврди да одржава блиске везе у разним структурама, а ова земља има реномирану репутацију у здравству.

Подсећамо, недавно је објављено да Радовић припрема отварање ексклузивног ресторана у “Београду на води” са неименованим пословним партнером, који има капитал из Турске и наводно је уплетен у промет наркотика.

Извор: Националист

Оставите Коментар