Јавна је тајна да су одлазећи председник и уништитељ интегритета САНУ Владимир Костић и његов сатрап Зоран Кнежевић око себе окупили групу опскурних академика, превасходно сачињену од представника геј лобија и сарадника западних обавештајних служби и њихових регионалних сателита, уз чију помоћ настоје да задрже све конце манипулисања Академијом и после избора за њено ново руководство који ће се одржати 30. марта.
Као представник обе недостојне категорије које су споменуте, посебно се истиче Миодраг Табачки, који је због својих слабости и перверзних порива увек био одличан материјал за уцењивање и поткусуривање. Наиме, Табачки је после више година скривања, своје хомосексуалне склоности почео отворено да манифестује током служења војног рока у Загребу, заљубивши се у локалног фризера који је у детињству био жртва сексуалног злостављања у једном од хрватских “сјеменишта”. За ову “романсу” Табачког су врло брзо сазнали у тадашњој хрватској републичкој тајној служби и лако извршили врбовање овог збуњеног и страшљивог слабића.
По повратку из војске почео је успон Табачког у југословенским уметничким круговима, обилато помаган из утицајног геј лобија и хрватске службе. Како му је напредовала каријера, тако му је и расла цена као доушника, па га је у предвечерје распада СФРЈ хрватска служба великодушно поделила са америчком ЦИА. Да им се инвестиција исплатила, довољно говори податак да је он, уз подршку Костића и других страних плаћеника, 2021. године постао академик.
За све то време, није могао да обуздава своје болесне нагоне, па је перверзно задовољство проналазио у постављању балетских комада Чајковског искључиво због тога што је и овај био хомосексуалац, да би после сваке премијере организовао хомосексуалне оргије на које је долазио костимиран и нашминкан. Због извесних потпуно поремећених порива, у геј круговима је добио надимак “Крцко Орашчић”, а балетани којима се подавао су се касније бесрамно хвалили ко је и колико пута “претабачио Табачког”.
Ово је само још један у низу, додуше веома екстреман и прљав, пример на какве су гране Академију срозали Костић и његови сарадници, напунивши је изопаченим креатурама без дигнитета и морала. Зато треба отворено рећи да је куцнуо час да се томе једном и заувек стане на пут, и то поштеним и фер изборима на којима ће их до ногу потући патриотска и у сваком смислу здрава опција у САНУ.

Оставите Коментар