Много прашине се претходних недеља подигло око тога што су фудбалери Црвене звезде, Мирко Иванић и Филип Стојковић, одбили да играју за репрезентацију Црне Горе у квалификацијама за ЕУРО против Косова.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић је сада проговорио о целој тој ситуацији и поручио да никада ниједан фудбалер Звезде неће играти против Косова, али да сваки репрезентативац из редова Звезде има право да игра за своју државу.

  • Ја бих волео да и Иванић и Стојковић играју за Црну Гору. Као и сви играчи који добију позив, имаће зелено светло. Али ниједан играч Звезде неће играти против Косова – поручио је Терзић.

Између осталог управо је Терзића оптужио председника ФСЦГ и легенда црвено-белих, Дејан Савићевић, да је крив што су двојица играча одбили да играју против Косова и изнео низ прилично жестоких изјава на рачун директора Звезде.

  • Нисмо се чули, то је замена теза. Дигла се једна непотребна бука, ми ћемо са задовољством дозволити играчима да играју за репрезентацију Црне Горе – додао је Терзић.

Оставите Коментар