На рачун психо-физичког стања америчког председника Џозефа Бајдена ноћас су стигли нови коментари, и то и овај пут, што не изненађује, од његовог главног републиканског конкурента Доналда Трампа.

Током једног од својих последњих митинга, које је организовала његова партија у држави Ајова, Трамп је изјавио да је Бајден изгледао „као да није разумео где је и шта уопште треба да ради“.

„Он је ишао поред мушкарца, који изгледа као комад стене. Он је чврст као стена, јак, добро познајем председника Кине. Он је веома моћан. Сада, медији не воле када ја говорим лепе ствари, али, знате, шта ја могу да кажем када он гвозденом руком управља 1,4 милијарду људи. Медији се љуте када кажем да је неки лидер, који нас контролише, паметан, јер су то лепе речи“, рекао је Трамп.

За разлику од Си Ђинпинга, за којег је Трамп имао речи хвале, Бајдена је оценио као „веома глупог“.

„Наш лидер је веома глуп. Он не може да сиђе са сцене. Гледам на сцену када завршава говор и то изгледа овако: ‘Добро, хвала. Како да одем?’“, рекао је бивши амерички председник, након чега је у добро познатом маниру почео да имитира неснађеног Бајдена.

„И то је оно што се дешава“, додаје даље Трамп, те иронично подсећа да је „управо он тај момак који нас чува од нуклеарног рата“.

(РТ Балкан )

Оставите Коментар