Нажалост, Клинтонова администрација нанела им је доста зла, али и читавом Балкану, од којег су направили хаос – рекао је председнички кандидат републиканаца Доналд Трамп

БЕОГРАД – Председнички кандидат републиканаца Доналд Трамп дао је “Недељнику“ први интервју за источну Европу и у њему се „извинио Србима због бомбардовања и најавио нову политику према Балкану уколико он победи“ на изборима у САД.

„Бомбардовање Срба, који су били наши савезници у оба светска рата, било је велика грешка. Срби су веома добри људи. Нажалост, Клинтонова администрација нанела им је доста зла, али и читавом Балкану, од којег су направили хаос“, рекао је Трамп.

Он се извинио Србима због америчке, а посебно Клинтонове, политике према Србима и најавио да ће, уколико постане председник, „ојачати нашу везу са владом у Београду“.

Трамп је у првом интервјуу за српске медије причао и о односима које ће направити са Путиновом Русијом, борби против ИСИС, али и његовим шансама да победи на председничким изборима, иако су, како је рекао, сви медији против њега.

Трамп је позвао и српске гласаче у неколико најважнијих држава, Илиноису, Индијани, Висконсину, Охају и Мичигену, да гласају за њега.

Прочитајте још:  СВЕМИРСКИ ПРОГРАМ СФРЈ: Тито лансирао прасе у стратосферу? (ВИДЕО)

САД УШЛЕ У РАТ: Амерички бродови извршили ударе на Јемен! (ВИДЕО)

“БЕОГРАДСКИ КВИСЛИНГ“: Гардијанов текст који нико није смео да објави у Србији!

Извор: ФоНет