Прво основно јавно тужилаштво у Београду, поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против Мирјане Kарановић, због постојања оправдане сумње да је дана 27. октобра 2022. године, на штету С.С. учинила кривично дело Тешка телесна повреда.

​Наиме, оптужним актом осумњиченој Мирјани Kарановић стављено је на терет да је наведеног дана у дворишту стамбене зграде, тешко телесно повредила оштећену С.С., на тај начин што је након краће вербалне расправе исту десном руком ухватила у пределу груди, те је протресла померањем руке, а потом и одгурнула, услед чега је оштећена пала на бетонско тло и услед ког пада је оштећена задобила тешку телесну повреду прелома леве бутне кости.

Тужилаштво је предложило суду да се према окривљеној изрекне казна затвора у трајању од осам месеци и истовремено одреди да се тако утврђена казна неће извршити уколико окривљена у року од две године не учини ново кривично дело.

Овим поводом се огласила и глумица Мирјана Kарановић.

  • Ја о томе нисам обавештена. Ишле смо да дамо изјаву и ја и она. Сретале смо се након инцидента, наравно. Ја сам посећивала ту жену код куће, након што је изашла из болнице. Увек је била јако непријатна и викала је на мене. Та жена говори лажи – рекла је Мирјана Kарановић, па се осврнула на тај 27. октобар.
  • Моја је мајка је умрла два месеца после тог инцидента. Жене које су чувале моју мајку знале су за њихове несугласице, али ми о томе нису говориле. Та жена ме је терала да ставим мајку у дом, иако она то није желела. Нисам хтела ни ја. Причала је да може да ми среди потврду да није способна. Њен син је био ту у тренутку када је она пала, али је већ изашао из зграде па није видео шта се тачно догодило. Он ми се извињавао и говорио је да је његова мајка претерала, он има 60 година, она 80 и нешто, али на суду је наравно стао на њену страну и потврдио њену причу. Ја сам њој помогла да устане када је пала и била сам ту за њу након што је изашла из болнице, кад год сам је посетила она се драла на мене. Увек је вређала и мене и моју мајку, ви не можете да замислите које речи је користила, не бих сада о томе причала – истакла је глумица.

Оставите Коментар