Мурал посвећен селектору фудбалске репрезентације Србије Драгану Стојковићу Пиксију, на којем се поред њега налази и лик легендарног аргентинског фудбалера Дијега Арманда Марадоне, свечано је представљен у суботу, 20. новембра на стадиону Радника у Сурдулици.

Селектор Стојковић био је гост Радника у друштву министра и члана Извршног одбора Фудбалског савеза Србије Новице Тончева.

„Велика је част што сам данас у Сурдулици и што ми је приређен овакав дочек. Ја потичем из ових крајева, тако да не могу да кажем да сам овде гост. Не знам чиме сам заслужио овако нешто, али ми је драго што су људи из Сурдулице дошли на такву идеју, поготово заједно са једним од најбољих фудбалера икад Марадоном. Ово је леп пример овој деци што су дошла да нас виде, да и они једног достигну резултате које сам ја имао и као и играч, али и сада као тренер“, рекао је Пикси.

Током боравка у Сурдулици Стојковић је обишао просторије на стадиону Радника, а био је присутан и у ложи одакле је посматрао меч домаћег тима и Колубаре, који је завршен резултатом 1:1.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар