Српска глумица Катарина Радивојевић, позната по улози Зоне Замфирове, наводно се забавља с некада најбогатијим Русом и великим критичарем Владимира Путина, Михаилом Ходорковским.

Глумица и некадашњи шеф некада највеће руске нафтне компаније „Јукос“ упознали су се пре годину дана у Лос Анђелесу, где су и започели везу.

– Њих је упознао Михаилов адвокат. Руски богаташ се заљубио у Катарину на први поглед. И она је одлепила за њим и због њега је замрзнула јајне ћелије јер јој откуцава биолошки сат. Због свих дешавања и околности не виђају се често – рекао је извор близак глумици.

Он каже да Радивојевићева само због Ходорковског иде у Лос Анђелес.

– Михаил финансира Катарину, он јој плаћа пут у Америку, као и боравак тамо. Њему је забрањен улазак у Русију, па се виђају само у Ел Еју и Берлину. Каћа се заљубила, али је уплашена због романсе с њим, стално брише поруке, плаши се кад су у контакту да јој неко не замери због тога. Стално је у неком страху. Михаил нема породицу, ни децу, што је њој важно. Ходоровски нема више новца као што је некада имао, све му је малтене одузето, она ускоро опет иде код њега – каже извор.

Глумица није желела да коментарише ове наводе.

Прочитајте још:  УХАПШЕН ШЕФ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Гранична полиција Србије ухапсила Нехата Тачија! (ФОТО)

ИЗДАО ГА ЈОШ У ХАГУ: Ево шта је Слоба рекао за Дачића!

Извор: Курир