Данило Аџић, бивши ватерполиста Црвене звезде и Партизана, био је главни актер великог скандала који се у ноћи између недеље и понедељка догодио у Kотору.

Познати црногорски ватерполиста, а сада одборник Демократске партије социјалиста, уринирао је на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду. У његовом друштву били су бивши фудбалер Бокеља Милош Банићевић и каратиста Данијел Kривокапић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Аџић је наводно вређао супругу которског свештеника Немање Kривокапића, након што их је упозорила на недолично понашање, преноси Скандал.ин.рс.

Супруга которског пароха је са прозора оближњег парохијског дома критиковала младиће због срамног понашања, а они су почели да је вређају чак и на националној основи.

Из полиције саопштено је да је патрола на лице места упућена одмах након пријаве.

„Одмах је на лице места упућена патрола која је у близини… Испред кафе бара ‘Kарампана’ приметили су неколико лица, да би се та група удаљила трчећим кораком када су опазили полицајце… Након обављеног разговора са И. K. и предоченог снимка са лица места, оперативним радом дошло се до податка да су на тргу била присутна четири лица. Три лица су обезбеђена и од њих су прикупљена обавештења„, наводи се из Управе полиције.

Извор Скандал.ин.рс. тврди да су Аџић, Банићевић и Kривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

Занимљиво, ватерполиста Приморца на свом Инстаграм профилу поносно истиче да студира у Београду.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар