Заменик градоначелника Београда Горан Весић свратио је данас до једног Београдског паба на пиво другог дана како је Кризни штаб донео одлуку да поново раде затворени делови угоститељских објеката. Том приликом изјавио је да ресторани не би били ни затварани када би се он питао. Саопштење преносимо у целости:

Свратио сам данас до једног београдског паба на пиво другог дана како је Кризни штаб донео одлуку да поново раде затворени делови угоститељских објеката. Да сам се ја питао ресторани не би били ни затварани, али када се већ то догодило срећан сам јер поново раде.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Овај паб продаје занатско пиво које сам производи. Производња крафт пива у Београду је у успону, а већи део произведеног пива се извози. Српска крафт пива су на цени у свету. Оно што је вино за Србију то је пиво за Београд који има вишевековну традицију производње овог напитка.

Наредне недеље позваћу власнике београдских крафт пивара на разговор како бисмо разговарали о томе како Београд може да им помогне да повећају производњу и да више извозе. Разговараћу о производњи занатског пива и са премијерком Аном Брнабић, јер сам сигуран да и Влада Србије има интерес да ова индустрија расте и развија се.

Мој посао је да учиним све што могу да помогнем београдску привреду како би наше жене и мушкарци имали радна места и пристојне плате.

Београд побеђује!

Оставите Коментар