Актуелна најава Хрватске да ће формирати војни камп на KиМ и даље тресе регион. Овакав вид провокације званичног Загреба представља одраз немоћи Хрватске дипломатије у учвршћивању мира и рада на просперитету на подручју бивше Југославије. Председник Србије Александар Вучић, мирно је примио вест о намерама комшија и кратко поручио-Србија неће дозволити никакве нове „олује!“

“Нећу да се бусам у прса као неки. Много су јаки Албанци и Хрвати, али то што су планирали неће се десити”, рекао је Вучић приликом обиласка вакциналног пункта у Звечки, код Обрановца, коментаришући најаву да ће Хрватска правити војну базу на Kосову, као и да се код Северне Митровице планира војна база косовских снага.


Јасно је да Хрватска војно и политички помаже шиптарске терористе и кољаче српске нејачи. Не чуди то, они имају заједничку прошлост која датира још из Другог светског рата. Тада су, као слуге окупатора комадали сопствену Државу и на најмонструознији начин убијали Србе. Данас, исто тако, служе свима онима који раде против интереса Србије. Само, сада у Београду, за разлику од њихових сарадника ДОС-манлија, власт држе прави родољуби!

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter


Србија је увек за мир и сваки конфликт ће решавати мирно. Захваљујући председнику Вучићу, ми данас господаримо својим небом, имамо најснажнију војску у региону и спремни смо да чувамо мир од свих оних који би да га наруше! Међународни углед нашег председника је омогућио да Србији врата буду отворена на све четири стране света што је променило позицију наше земље од времена када су је водиле такозване демократе! У њихово време је наша војска била сведена на статистичку грешку а наоружање продавано као јефтина лимарија на бувљим пијацама! Сада је Србија способна, спремна да брани мир и стабилност, не само свој, већ и читавог региона!
Неће бити више никаквих „Олуја“ нити „Бљесака“, посебно не на територији која је по међународном праву и нашем Уставу Српска! На ово треба хитно да реагују у Бриселу, ако хоће да сачувају иоле од свог угледа! Kако би било да нпр. Србија формира војни камп јужно од Ибра, што јој по праву припада!?

Оставите Коментар