Бивши шеф свемирске дивизије израелске војске Хаим Есхед тврди да су Тел Авив и Вашингтон контактирали „Галактичку федерацију“ ванземаљаца и да заједно врше експерименте на људима, али да човечанство још увек није спремно за „истину“ о животу у свемиру

Пензионисани генерал Хаим Есхед (87), који је био на челу свемирске јединице Министарства одбране Израела готово три деценије, тврди да постоји „ванземаљски савез“.

„Ванземаљци су тражили да се не оглашава да су овде, јер човечанство још није спремно“, рекао је Есхед за израелски лист „Џудиот ахронот“.

Према његовим речима, амерички председник Доналд Трамп био је на ивици да то сазна, али су ванземаљци у Галактичкој федерацији то спречили поруком: „Сачекајте, прво пустите да се духови смире. Не желе да имамо масовну хистерију“.

„Желе да нас прво учине разумним. Чекали су до данас да човечанство еволуира и достигне фазу у којој ц́емо разумети шта су свемир и свемирски бродови“, додао је он.

Иако је остало нејасно шта се тачно променило да би се спречила тобожња„ масовна хистерија “на коју су ванземаљци упозорили, Есхед је очигледно осетио да је дошло то време додајуц́и да је не само комуницирао са ванземаљцима, вец́ да они одржавају „подземну базу у дубинама Марса“.

Договор
​У својој најневероватнијој тврдњи, Есхед је рекао да је америчка влада постигла изричит „договор“ са посетиоцима из свемира, преноси РТ.

„Потписали су уговор са нама да овде заједно експериментишемо“, рекао је не нудец́и детаље о условима наводног међупланетарног споразума или природи експеримента.

Бивши генерал је додао да ванземаљци само „истражују“ и настоје да уврсте човечанство међу „помагаче“ у својој тежњи да „схвате правила универзума“. Он тврди да, бар за сада, нема разлога за страх од инвазије непријатељска сила, упркос експериментима који се врше на људима.

„Немам шта да изгубим“
Есхед је признао да би се његове тврдње, које је понудио без доказа, могле чинити необичним, али је рекао да верује да ц́е их човечанство постепено прихватити као истину, уз претпоставку да су неки људи можда вец́ „видели светлост“.

„Да сам ово рекао пре пет година, био бих хоспитализован. Рекли би да сам полудео. Данас вец́ разговарају другачије. Немам шта да изгубим. Добио сам дипломе и награде, поштован сам на универзитетима у иностранству где се тренд, такође, мења“, рекао је генерал.

Оставите Коментар