Да се атмосфера лудила у штабовима ДПС-а на југу Црне Горе и у Подгорици шири и на север Црне Горе, говори и чињеница да је дошло до жестоке свађе у Штабу ДПС-а у Бијелом Пољу.
Наиме, како наша новинарска екипа сазнаје дошло је до жестоке свађе у Штабу ДПС у Бијелом Пољу чији су виновници били бјелопољски градоначелник Петар Смоловић и високи функционер ДПС-а Александар Журић са једне стране и Абаз Диздаревић, потпредседник ДПС-а са друге стране.
Диздаревић је након што су га Смоловић и Журић оптужили да није довољно анимирао Бошњаке из бјелопољских насеља Губавач, Стројтаница и Бистрица да изађу на изборе, почео да псује „четничку мајку“ Журићу, а Смоловића оптужио да није успео да анимира гласаче у Вранешкој долини да гласају ДПС, где се очекује тотални дебакл ДПС-а.
Након тога, Смоловић и Журић су оптужили Диздаревића да се већ спремио да прелети у Европу Сад, и да је управо Диздаревић највећи кривац за изборни дебакл ДПС-а у Бијелом Пољу.
Након тога, Журић је након поновних псовки Диздаревића упућених Журићу, а након тога и Смоловићу, којег је оптужио да шурује са српским криминалцима са којима зида зграде по Златибору, насрнуо на Диздаревића, али је Диздаревића спасио Марко Масловарић, директор ЈЗУ Центар за спорт и рекреацију у Бијелом Пољу, испречивши се између истих и на тај начин спасио Диздаревића да не добије батине.

Оставите Коментар