Сада већ бивши потпредседник ФK Партизан и професор Правног факултета у Београду Владимир Вулетић у изајви за Kурир открио је стварни разлог напуштања Хумске и подношења неопозиве оставке.

У једној емисији на телевизији са националном фрекфенцијом Вулетић је открио како је један од разлога за напуштање управе ФK Партизан био и то што се црно-бели никада званичним саопштењем нису огласили везано за случај Вељка Беливука и његовог наводног „бункера“ на стадиону Партизана. Све то је нама био повод да што пре контактирамо професора Вулетића који нам је видно разочаран потврдио изречено у емисији, уз додатно обрзаложење само за наш портал.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

  • Хронично ћутање Партизана о свим појавама, догађајима, непочинствима, институционалном урушавању и најзад на покушаје да се цео један фудбалски клуб криминализује, да се Хумска прогласи за Шилерову а управа клуба за јатака криминалне групе. Ако су други одлучили да се бране ћутањем, ја то не могу и нећу. Зна се ко се брани ћутањем. То ћутање је парадигма Партизановог четворогодишњег посртања. Мислећи да је ћутање пут до изласка из мрака заборавили су да је ћутање увек било пријатељ мрака. У том мраку сада нека грцају они који су изабрали да ћуте све ове године – рекао је видно фрустрирани професор Вулетић за Kурир, додајући како у наредних неколико дана можемо очекивати опширније саопштење за јавност које ће многе уздрмати.

Подсетимо, 4. фебруара на стадиону Партизана пронађен је „бункер“ навијачке гупе Вељка Беливука познатијег као Веља Невоља, а који је нешто раније тог дана ухапшен због сумње да је заједно са неколико својих сарадника лишио живота три особе, а сматра се и одговорним за нестанак још неколико лица. ФK Партизан се након овог скандала није оглашавао у јавности, а једини потез из управе Хумске који смо видели била је оставка потпрепдсника Владимира Вулетића који је то, без сумње, учинио као један морални чин некога ко осећа одговорност за ове немиле догађаје који се везују за Партизан, што се свакако не може рећи за Милоша Вазуру и Милорада Вучелића који због својих здравствених проблема немају снаге ни да се огласе поводим актуелних дешавања у Хумској.

Kурир спорт / Н. Илић

Оставите Коментар