Каква срамота у Милвокију! Један српски навијач дошао је на меч Бакса и Денвер Нагетса, како би бодрио звезду гостију Николу Јокића, а доживео је да на спортској приредби не сме да развије заставу државе из које долази. Србин је упозорен да се непримерено понаша и морао је да склони тробојку.

– Издато вам је упозорење везано за коментаре, гестикулације и/или понашање које је усмерено ка играчима, тренерима, судијама и/или другим навијачима које имају увредљив садржај и крше кодекс понашања на НБА утакмицама. Ово је прво и једино такво упозорење које ћете добити. Ако и после упозорења наставите да вређате играче, тренере, судије или противничке навијаче, истог момента бићете удаљени из хале без рефундирања улазнице – пише у летку са логом НБА лиге које су му уручили редари када је развио заставу наше земље.

Српски навијач је био у неверици. Једноставно, није знало шта га је снашло.

– Искрено, остао сам без текста јер су ми Бакси и „Фисерв Форум“ уручили ово упозорење због тога што сам махао српском заставом за мог сународника Николу Јокића, док је у исто време у дворани било много грчких застава – написао је српски навијач на Твитеру.