Проширене вене представљају један од најраширенијих здравствених проблема савременог доба и најчешће се јављају као последица генетских предиспозиција, али и начина живота.

Данас постоји више метода лечења проширених вена и на тржишту је заступљен велики број производа, које на жалост не постижу никакав резултат. Савремене ласерске операције представљају највећи помак и терапијски најбољу опцију у лечењу проширених вена. Ласерска метода лечења данас се примењује како у свету, тако и код нас.

Тим поводом одржана је конференција за медије због доласка 15 врхунских руских лекара и власника најпознатијих клиника у Руској Федерацији који ће учествовати на едукацији у Европском тренинг центру за венску естетику.

На конференцији су говорили професор др Борислав Векић, Његова екселенција Александар Борцан-харченко, амбасадор Руске Федерације у Србији, др Петар Драгић, васкуларни хирург и оснивач Европског тренинг центра за васкуларну естетику, др Евгеније Бережној и др Денис Борсук, двојица руских лекара који долазе на обуку о венској естетици.

Оставите Коментар