У току је снимање остварења под називом „Опклољени“, први играни филм о четницима сценаристе Мирослава Самарџића. Изашао је први тизер који је привукао пажњу.

Наиме, у снимку који траје 4 минута и 29 секунди, приказана је сцена која се дешава у Србији 1942. године, за време Другог светског рата. Четнички командант Никола Калабић састаје се војницима у шуми.

Капетан Никодије Маринковић се обраћа Калабићу и саопштава му да му се ставља на располагање. Никола потом говори присутним војницима.

  • Браћо, ситуација је следећа. Све наше чете, цивилне одборе морате обавестити о следећем. На територију гарде стижу јединице банатских СС шваба. Има их много. И немају милости. Убијају и војнике, и жене, и децу, и старце. Нашим јединицама морате пренети да се уситне до најситнијег одељења и тројки, и да се повуку у планине. СС-овце морамо убедити да на овој територији нема четника, и да према томе нема потребе да организују казнене експедиције. Је ли то јасно? – рекао је Никола Калабић војницима који су му одговорили: „Јасно!“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Завршетак филма „Опкољени“, како је најављено, планиран је за почетак 2022. године. Лик Николе Калабића глуми Борко Брајовић.

Погледајте тизер за филм „Опкољени“:

Погледајте и шта су рекли чланови екипе филма „Опкољени“:

Оставите Коментар