Лази смета истина о уништавању Сматса од стране црногорских власти, па је одлучио да „жртвено јагње“ пронађе у Београду, како би себе оправдао у Подгорици!

Након сазнања јавности за незаконите и неморалне активности Лаза Максимовића, заменика директора Сматса, иначе брата од ујака Мила Ђукановића, председника Р Црне Горе, у Сматса је завладала тишина.

Свакодневна тишина у којој Лазови људи од поверења ослушкују и траже кривце за изречену истину о уништавању Сматса од стране црногорских власти, као би скренули тему са основног питања како је могуће да Монтенегро ерлајнс дугује Србији око 8 милиона евра више од деценију, а да и даље редовно користе услуге Сматса.

Међутим Лазо се овај пут мало заиграо и нема подршку руководства Сматса које представља Р Србију и њених 92% удела у власништву. Овог пута Срби су се сложили, да је доста било Лазових марифетлука, зна се ко је крив, Лазо је крив, као и његови инпиратори из структура милогораца. Нема више скривања и прикривања и лепог живота на рачун Србије, нема више великих плата, добрих кола и лепих жена о трошку грађана Србије.

Напокон, дошло је време да се сведу рачуни, да свако плати своје дугове и да се даље послује по економским принципима да свако може да потроши оно што је зарадио, да декларисаних црногораца у Сматса може да буде само 8% и то у Црној Гори, а не као до сада у Београду. Српско руководство Сматса је напокон лупило „шаком о сто“ и рекло доста је са праксом да се уништавање српског народа и идентитета у Црној Гори реализује са парама Србије.

„Милогорци шта је било, било је, даље нема више“.

Оставите Коментар