Из радионице Steve Jackson Games настала је друштвена игра која је препуна скривених тајни Илумината

printscreen

Наиме, ову игру је осмислио Стив Џексон након разговора с својим колегом Дејв Мартином. Разговарали су о новелама „The Illuminatus Trillogy“ које су их наводно инспирисале за ову игру коју су избацили на тржиште 1982. године.

Али, зашто је то важно? Зато што су се разни догађаји приказани на картама, према тврдњама теоретичара завера стварно догодили.

Једна ствар је сигурна, ова карташка игра је језива јер приказује катастрофалне несреће и разарања у свету.

Карташка игра Илуминати, кажу тако теоретичари завера предвидела је рушење Кула близнакиња које се догодио 11. септембра 2001. године, нуклеарну катастрофу у Јапану, смрт принцезе Дајане, па и долазак Лејди Гаге на музичку сцену…

У игри се спомињу и сублиминарне поруке које се налазе свуда око нас.

Kartaška iluminatska igrica svetu predviđa i u budućnosti još mnoge nesreće, između ostalog i tri velike katastrofe koje tek trebaju da se dogode.

Ту је једна велика нуклеарна катастрофа, цунами али и убиство Џулијана Асанжа.

Од свих предвиђања, наводно оставрених попут већ споменутих или разних терористичких напада, па и доласка Барака Обаме на власт, великих еколошких катастрофа.. највише забрињава су најављивања болест која изједа тело.

Не остављају равнодушним – нимало, ни најављивања Трећег светског рата и краја света. Јесу ли ови догађаји случајни, или су пак упозорење оних који знају шта се спрема?

У „игри“ се још спомиње и редуцирање становништва за које се у круговима теоретичара завера одавно зна да илуминати раде на њему, али и разне непогода које су вештачки изазване, епидемије, вирусна обољења, изгладњивања, конзумирања ГМО хране…

Наводно, према игри, следи и нов и најачи грипа који ће мутирати из претходна два. Не зна се када ће постати актуелан, зна се једино његов назив а то је Х7Н7.

Илуминатска игрица картама слична је игрици Монопол, али је мало сложенија јер има више правила. Два до шест играча у игри се такмиче у преузимању контроле над светом.

Игру започињете једном иллуминати картом која представља вашу личну тајну заверу. Контролисањем довољног броја група или испуњењем вашег посебног Илуминати циља побеђујете у игрици.

На прву лопту игра изгледа нормално, али чим проверите картице, видећете да је оно што је у њима презентовано догађај који се и обистинио.

Извор: informer.rs