Улазак у општину није дозвољен ни одборницима у Скупштини општине Будва који су показали легитимације.

Будва – Ухапшен је град. Ово је натпис на транспаренту који је јутрос освануо на староградским бедемима у Будви.

Будва је град у коме полиција и приватно обезбеђење 15 дана „чувају“ општину и унутрашњост објекта те не дозвољавају улазак Приватно обезбеђење не дозвољава улаз у Општину одборницима. Одлуком Николе Дивановића, кога је већина у локалном парламенту именовала за председника општине у јуну, Грађански биро радиће данас од 9 часова. Због мера НKТ- а, највише по двоје грађана могу бити у холу.

Припадници обезбеђења на основу списка пропуштају запослене у зграду Општине.

Председник општине Будва Марко Царевић и председник Скупштине општине Будва Kрсто Радовић, изабрани вољом грађана на изборима 2016.године, које је сменила нова скупштинска већина протекле две седмице свакодневно су долазили испред зграде општине, око 8 сати, али им улазак није дозвољен. Они су у више наврата изјавили да се у Будви крши Устав, не поштују Закони те да је нова скупштинска већина политичком корупцијом створила хаос у овом граду

Радовић ни јутрос није могао да уђе у зграду општине, већ 15. дан приватно обезбеђење му то не дозвољава. Марко Царевић, који је због породичних обавеза ван Црне Горе, јутрос није дошао, али је његовог шефа кабинета Николу Јовановића као и претходних дана, обезбеђење вратило.

Улазак у општину није дозвољен ни одборницима у Скупштини општине Будва који су показали легитимације. Они су истакли да је скандал да се представницима грађана брани улазак у општину и тражили да им се каже ко је донео такву одлуку. За сада одговора на ово питање нема – ко је забранио улазак одборника, представника грађана, у зграду општине Будва.

Оставите Коментар