Представник тзв. иницијативе “Kрени промени” извесни Саво Манојловић још једном је показао да циљ лажних еколошких протеста није била брига за екологију, већ да је у питању нечији чист економски интерес.

Он је ретвитовао објаву званичног налога “Kрени промени” у ком се наводи да се литијум може направити брзо и безбедно, али не јефтино, или споро и безбедно, али јефтино, а током лажних еколошких протеста било је речи да не може да се направи никако. Стога се поставља питање кога лажни еколози замајавају?!

– Литијум се из јадарита може произвести брзо и јефтино (али не безбедно), брзо и безбедно (али не јефтино), или јефтино и безбедно (али не брзо), рекао је стручњак за гас из УНЕЦЕ-а и хемијски инжењер Бранко Милићевић у интервјуу за Балкан Греен Енергy Неwс – написано је овај лажни еколог у свом твиту.

Након ове објаве поставља се питање да ли је Саво Манојловић, који је био један од вођа протеста током којих су блокиране саобраћајнице и ометан нормалан живот грађана, имали за циљ да отерају једног инвеститора, а доведу другу компанију?!

Сада је јасно да се иза лажних еколошких протеста крије чист економски интерес, а брига за екологију на којој су инсистирали била је само параван иза ког су се крили.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар