Дани САД-а, као међународне суперсиле број један, коначно су завршени. Ништа друго не симболизује ову ситуација толико добро као то да су САД прихватиле хуманитарну помоћ од Русије и Кине.

То ће свима донети прави пакао на земљи, али заиста је сјајно видети систем који нам је донео ствари као што су бескрајни ратови, мултикултурализам, феминизам .. како одлази са водеће позиције светске доминације. И поетично је што се завршава бесмисленом паником због грипа.

Руска амбасада је у уторак на својим каналима и на друштвеним мрежама објавила да „Русија већ у уторак може да пошаље САД-у авион са медицинском и заштитном опремом.

Ројтерс је касније објавио да је руска државна ТВ навела да је авион полетео рано у среду ујутро.

То је уследило након што је Трамп, у свом обраћању, у понедељак, а у вези са коронавирусом, изјавио да је Русија послала некакву медицинску помоћ.

У обраћању је додао и да је Америка имали сјајне односе са многим земљама, наводећи Кину и Русију које су послале пакете помоћи, додавши да је то изузетно леп гест.

Режим помоћи америчке владе био је симбол њене глобалне доминације. Сада је она та која прима помоћ.

А Русија ће из свега овога извући велике користи. Донели су одлуку да не униште у потпуности њихову економију.

А због санкција које трају од 2014. године, као и природе Русије, њена економија није нестабилна на начин на који је америчка економија.

Такође немају десетине милиона црнаца који би створили огромни хаос у земљи уколико би нешто пошло по злу пише dailystormer.su.

Leave a Reply