Како Nacional Online сазнаје из извора блиских ДПС-у, у општинском одбору ове странке у Никшићу дошло је до жестоке свађе председника општинског одбора Ивана Митровића и секретара ИО ДПС Рајка Ђурића.

Свађа је, како Nacional Online сазнаје, избила након анкете која рађена по налогу Дпс-а, а чији резултати су поразно деловали на Митровића. Због тога је он оптужио Ђурића да је као председник ИО директан кривац за лош теренски рад, и за прелазак бирача да ли у опозицију или пак у апстиненцију.

Митровић је Ђурићу замерио да га више занима вођење његовог ресторана него сама кампања, на шта је Ђурић, како каже извор за Nacional Online, одговорио да би Митровић више требао пажње да посвети раду на бирачким одборима, јер ни људи који су раније покривали та места на изборима нису више сигурни.

Свађа је потом есклаирала и са вербалног је умало дошло до физичког сукоба, који су спречили присутни чланови ове странке. Какав је био интензитет свађе најбоље говори реченица коју је Митровић упутио Ђурићу а која гласи ”Да нешто ваљаш порастао би још макар 20 центиметара!”.

Након ове реченице Ђурић је бесно напустио просторије Дпс-а, и већ два дана у исте не долази.

Nacional Online

Leave a Reply