Увидевши да му због оштећене личне карте неће бити дозвољено да гласа, као и да му је истекло важење пасоша, Давидовић је позвао свог тајног пријатеља Зорана  Лазовића,  Миловог главног батинаша, да му посредством својих конекција у Центру безбедности Подгорица омогући продужење пасоша.

Лазовић је одмах алармирао све у подгоричкој полицији како би свом тајном другару мимо прописа по хитном поступку омогућио издавање нове путне исправе. Ништа овде не би било чудно да је Дака лично отишао да подигне пасош. Међутим, Дака је послао свог сина да уместо њега преузме путне исправе, иако је то у потпуности у супротности са позитивно правним прописима Црне Горе. Позивамо надлежне у новој црногорској Влади, као и истражне органе да детаљно испитају наведено.

Уосталом ко не верује, може сам да се увери у снимку након што је завршио гласање, када је Дака одговарајући на питање како му је омогућено да гласа иако је имао оштећену личну карту, изјавио да му је син преузео пасош са продужења (читај Центар безбедности Подгорица). Поменута изјава се налази на снимку који можете погледати у видео линку од 1:30 минута.

Извор: Националист

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар