Како ексклузивно сазнајемо, дешавања у штабу Народног покрета су се потпуно отргла контроли након што је Дака Давидовић тражио да му донесу свештеничку мантију од куће, коју је потом и обукао, како би се што боље уживео у улогу митрополита. Иако је планирао да се тако одевен појави на првој конференцији за штампу по затварању бирачких места, једва су га одговорили од наведеног, те су му објаснили да би на тај начин послао потпуно погрешну поруку бирачима.

Након што је једва прихватио овакве сугестије, издао је наређење Слађану Чабрилу да спречи долазак било каквог санитетског возила или болничара њиховом изборном штабу, јер не жели више да прима коктеле за смирење, иако су му исти помогли да преживи претходна два три дана и при здравој свести дочека изборно јутро. Да је ствар крајње озбиљна, говори и податак да је Дака свом телохранитељу Чабрилу предочио да слободно песницом „патосира“ болничаре и санитетско особље уколико буду инсистирали да уђу у њихов штаб.

Да је Дака отишао предалеко, нико то више не може оспорити, али би било добро да се неке озбиљне државне здравствене институције позабаве његовим здрављем, јер би у фазама нервног растројства и призивања виших сила, могао да у слепилу изазваном јарком светлошћу како је сам изјавио, повреди некога не марећи за последице. Овим путем упућујемо позив надлежнима да се позабаве његовим случајем, док не буде касно.

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here