Драги моји Зрењанинци,

Ових дана се појављују различите приче и изјаве у којима се помиње моје име, лик и дело.

Као и увек бићу крајње искрен и одговоран према вама и обраћам вам се да бих заштитио све оно што је урађено, сав труд и уложену енергију протеклих година, јер је то оно што је заиста важно.

У последње време обављао сам функцији министра у Влади РС и ако сам бар мало допринео резултатима српске економије и српске државе, задовољан сам.

Данас је Србија економски стабилна и крупним корацима граби напред. Раст БДП-а, највећи прилив директних страних инвестиција, једноцифрена незапосленост, мреже аутопутева и пруга.

Са позиције министра трудио сам се да увек помогнем нашем Зрењанину и кад су у питању отварање нових фабрика, изградња обилазнице, ауто-пут БГ – ЗР – НС, путеви и паркови.

Увек сам чак и на телефонски позив хтео да помогнем Зрењанину и пружим подршку, уз све обавезе које као министар имам.

Неки пут сам успео, али неки пут и не.

Тачно је да још увек нисмо успели да решимо проблем пијаће воде и то је нешто на чему морамо више радити. Данас је Зрењанин на путу будућности, ближи смо Новом Саду и Београду, имамо најмањи проценат незапослености, отварамо вртиће, школе и факултете, укажемо у спорт и културу. Цео живот сам живео у Зрењанину и тако ће и остати. Делићу судбину мојих Зрењанинаца, а та судбина је извеснија и боља. Познавајући мене, гледајте ме кроз мој рад и љубав према граду и људима, на основу мојих резултата, а не на основу различитих изјава и лажи којих ће бити све више из дана у дан.

Поштовани Зрењанинци, срећно и живели.

Горан Кнежевић

Leave a Reply