Владислав Дајковић и Кристијан Којичић стигли из Црне Горе да одају подршку Српском народу на барикадама на административном прелазу Јариње.

И уз покушај шиптарске полиције да им не дозволе улаз на Косову и Метохији су показали истрајност и храброст и успјели у својој намјери, и синоћ се придружили браћи на барикадама, дали им подршку и топло стиснули руку.

Том приликом је Којичић поручио да је Српски народ из Црне Горе уз њих исто као што су Срби са светог Косова и Метохије били уз нас током одбране светиња у Црној Гори.

Фото: Националист

„Морамо да покажемо јединство, братсво и слогу, да се молимо Господу Богу и да ако затреба и својим животима бранимо нашу свету земљу, српски народ у Црној Гори а и српски народ из цијелог свијета је уз Вас, не дамо своје!“ Поручио је Којичић.

„Одлучили смо да дођемо, да вам стиснемо руку и да вам кажемо да издржите. Најлакше је слати подршку из топле куће, са Фејсбука и Твитера. Треба бити човек и доћи, па макар и накратко”, казао је Дајковић.

Којичић је изарзио захвалност домаћинима који су их дочекали на барикадама г.Игору Мандићу и г.Бошку Радичевићу као и свим присутнима.

Оставите Коментар