Круг лица које је ваљевски НВО активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (агент БИА) заразио опаком полном болешћу, нажалост шири се аритметичком прогресијом. Подсећамо да је приликом недавног боравка у Бриселу Чеда подморница био почашћен од стране европарламентараца групним полним односом са сомалијским мигранатима.

Новоустановљена полна жртва Чеде подморнице је Ђорђо Жујовић, истакнути српски либерал и борац за људска права, који је као декларисани хомосексуалац ипак испао наиван, верујући Чеди подморници на реч да је здрав. 

Познато је да Жујовић није емотивно угрожен, односно да поседује велики број интимних партнера, које он колоквијално назива као „сигурне комбинације“. Међутим, људима из Жујовићевог окружења није јасно зашто је дозволио Подморници да га, што би наш народ рекао, торпедује, чиме је себе довео у много тешку ситуацију.

Очигледно Чеда подморница руши све пред собом, почев од лажних руских опозиционара Пјотра Никитина (агент ФСБ) и Владимира Волохонског (агент ГРУ), преко професора Николе Самарџића и Милана Ст. Протића, па све до Ђорђа Жујовића. Поставља се питање ако се за све ове људе зна, каква ли је тамна бројка Чединих хомосексуалних  непочинстава, чиме заиста оправдава надимак да је као подморница – прикривен и офанзиван.

Оставите Коментар