оследице 5. октобра видљиве су и данас. Без посла је остало 700.000 људи. Преко милион људи је после петог октобра напустило Србију. Стотине предузећа и фабрика је угашено. Једиина ствар коју су ДОС-овски политичари урадили јесте што су обезбедили луксузан живот за своју децу. Ту децу можемо назвати “децом 5. октобра”.

Ћерке Боже Ђелића

Божа Ђелић из брака са Францускињом има две ћерке, Милену и Алму. Своје године бављења политиком добро је уновчио. Данас Божа Ђелић поседује неколико фирми у Француској и Холандији. Његова вила на Сењаку од 400 квадрата вреди неколико милиона евра. Kолико је богат Божа Ђелић сведочи чињеница да данас његове ћерке не раде ништа. Њихов зивот су путовања по Европи, Азији, Африци. Летовања по луксузним дестинацијама, једрење по светским морима, журке по париским клубовима, свирање по аматерским музичким бендовима.

Kакав је патриота Божа Ђелић говори и то што своје ћерке није ни научио српски језик. Ваљда је срамота живети у Паризу и знати матерњи језик. Мада ни Милена ни Алма нису показале зељу да науче наш језик. Алма је отишла корак даље па се не представља као Алма већ себе назива Ева, ваљда да би што мање имала везе са нашим просторима.

Kолико је њихов живот безбрижан у односу на вршњаке у Србији јесте што Алма има свој аматерски музички бенд. Док млади у Србији раде цео дан, ћерка Боже Ђелића свира у Паризу у аматерском бенду “Енвелопе Цруз” за који су чули само родитељи и пријатељи чланова овог бенда.

Друга ћерка Милена више воли путовања од музике. Милена воли да обилази Европу , Азију, Африку. Један од њених хобија је једрење Средоземним морем. Своја лета често проводи на Kорзици у градићу Бонифацио. Овај градић познат је као летовалиште европског џет-сета.

Осим једрења Милена воли и ноћни провод. Лети одлази са другарицама у Барселону. Време у Барселони проводи по најскупљим клубовима и ресторанима. Овакву раскалашност је сигурно наследила од оца који је само за једну кампању Демократске странке дао 1.600.000 динара.

Оставите Коментар