Бизнисмен близак ДПС-у и чувар трезора црногорске „прве фамилије“ Ранко Јововић у последње време често долази у Србију како би из београдске компаније COMP-COMERC чији је стварни власник, преузео новчане приходе и исте проследио ДПС-у за куповину гласова у Никшићу.

Будући да у последње време приходи које је у пословању остварила наведена компанија нису на очекиваном нивоу, Јововић се у уторак у угоститељском објекту „Jeryy“ на Новом Београду састао са директором Коридора Србије Душаном Пурићем, од којег је тада захтевао да пружи тајну финансијску подршку ДПС-у у Никшићу. Међутим, Пурић је одбио наведени захтев и нагласио да он као Србин из Црне Горе не жели да подржава „дукљанску“ политику Мила Ђукановића и његове политичке странке, те је сусрет завршен у напетој и мучној атмосфери.

С обзиром да је Јововић након тог састанка постао још више свестан да брод звани ДПС незадрживо тоне према дну и дубље, што ће се потврдити и на никшићким изборима, исти настоји да прода некретнине и хотелске комплексе у Црној Гори, који су заправо у стварном власништву „прве сестре“ Ане Ђукановић и новчани капитал измести у Србију и Дубаи. Наведено, Јововић планира да спроведе уз правну помоћ свог земљака Саше Недовића, београдског адвоката, са којим је такође остварио сусрет у поменутом београдском угоститељском објекту.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Да Јововићу није страно да често и олако мења националне дресове и политичка уверења, говори и пример да је током деведесетих година јавно истицао српску националну припадност, а посебно у периоду док је студирао у Београду, да би септембра 2020. године као најгласнији црногорски „патријота“ барјачио са црногорским комитама на Цетињу.

Остаје да се види да ли ће Јововић након никшићких избора  и пораза   ДПС-а поново променити националне боје уз коментар „опростите ми моју ружну прошлост“.  

Извор: Националист

Оставите Коментар