По функционера бјелопољског Демократскоог фронта Миљана Ђукића (48), власника „Српског клуба“, поново је дошла полиција.

Црногорска полиција окружила је Ђукићеву кућу и изгледа да чека да он сам изађе, док он чека објашњење и налог, да неко каже који је разлог поновној посети.

Подсетимо, Миљан Ђукић био је ухапшен и пре нешто више од десет дана. Ни тада није било објашњења због чега су дошли по њега, као ни налога. Међутим, после су објаснији да је то било зато што је „опевао“ командира.

  • Ово је брука. Ухасили су ме без образложења. Главни разлог је тај што сам Србин и припадам Новој српској демократији, односно ДФ. Власник сам „Српског клуба“, свидело се то некоме или не. Не дирам ни у чија верска или религиозна осећања, али не дозвољавам никоме да то чини са мојим осећањима- рекао Ђукић после првог хапшења.
  • Овога пута су ме ухапсили су ме јер сам спевао песму о командиру Гогићу који је оскрнавио српску заставу на Бјеласици са Емиром Хоџићем. Хапсе нас само због тога што смо Срби и због тога што не дамо да нас злостављају. Узалуд им полицијска сила која малтретира и препада наше породице, претреса наше куће. Ми смо слободари- говорио је он.

Детаљи хапшења још увек нису саопштени.

Оставите Коментар