Контроверзни црногорски бизнисмен Томислав Челебић, по налогу и директиви свог пријатеља и некадашњег првог оперативца црногорске УДБЕ Душка Марковића, сада већ заборављеног црногорског премијера, стигао је данас у Београд са главним задатком да створи услове за Марковићев пребег у Србију.

Да је пандорина кутија полако почела да се отвара, говори и привремена суспензија више оперативаца у црногорској служби, који су својевремено били десна рука Марковићу у Агенцији за националну безбедност. Схвативши да се око њега полако обруч стеже, Марковић по старом црногорском обичају спрема бекство у мрску му Србију. Специјални задатак да сондира и испита терен и пронађе му тајну локацију у Београду где ће боравити, поверен је Челебићу, који као претходница настоји да конспиративно створи све предуслове за безбедни смештај и пружи сву потребну логистику за предстојећи боравак у нашој земљи.

Очигледно је да је Марковић решио да у замену за своју слободу окаје грехе тако што ће открити све тајне, злодела и непочинства бившег црногорског режима почињеног током тридесетогодишње владавине Ђукановићевог ДПС-а.

Марковић је евидентно схватио да Ђукановић издаје и продаје једног по једног од својих донедавно најближих сарадника, због чега је одлучио да покуша да предухитри црногорског председника и достави доказе о криминалним активностима Ђукановића, а што јавност већ одавно зна и што се све гласније прича и у самом ДПС-у.

2 KОМЕНТАРА

  1. Jos jedan placenik Pfizera….kako te nije sramota …….uvalila si se kod Zeljka imas mleko od ptice i to ti nije dovoljno nego hoces i ti da prodas svoj narod kao taj takozvani krizni stab sa najpoznatijim trgovcem ljudskih zivota takozvani doktor Kon/j/…..

  2. И Србија каква и Јете ће да прими Марковићаобјеручке ?! Пљувао по Србији , ја би га шутнуо па нек иде код кроата јер све вријеме су му като- натовци са ђукоњином били дражи !!!

Оставите Коментар