Наоружани до зуба, дугим цевима, заштићени панцирима, припадници РОСУ покушали су да ухапсе Милана Радојичића, потпредседника Српске листе на Косову и Метохији у акцији која је изведена пре неколико дана. Информер објављује ексклузиван снимак на којем се види упад припадника РОСУ и покушај хапшења једног од утицајних политичких представника Срба са Космета.

Информерови извори кажу да су припадници РОСУ имали наредбу да пуцају уколико затекну Радојичића у породичном стану у центру града.

– Наредба је била „пуцај у главу ако се буде опирао“. Срећом, нису га затекли у стану. Радојичићева деца и супруга су престрављени јер су се специјалци РОСУ веома брутално понашали у стану – каже за Информер извор из безбедносних структура који је одлично упознат са ситуацијом на северу КИМ.

На снимку се јасно види како 52 припадника ове озлоглашене јединице улази у улаз од зграде у којој станује породица Радојичић.

Један од њих, у једном тренутку, руком показује на камеру која је постављена испред улаза.

– Погледајте само које оружје су користили и униформе које су носили и све ће вам бити јасно. Педесетдва наоружана припадника РОСУ иду на једног човека и демонстрирају силу пред његовом децом и супругом – каже наш саговорник.